Du er her:
           

Psykoterapi 

Psykoterapi handler om at støtte og hjælpe dig med at få indsigt i og forstå dine psykiske problemer for derefter at give dig de værktøjer, du har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet.

Jin Shin Jyutsu

Physio-Philosophy er en mere end tusind år gammel kunst til harmonisering af kroppens livsenergi.

Jin Shin Jytusu (JSJ) skaber balance i kroppens energisystem, hvilket bringer sundhed og velvære. 

Energi Psykologi 

Energipsykologi er ikke en videnskabelig retning inden for psykologien, men en kombination af viden hentet fra østens lære om kroppens medianbaner, spiritualitet og vestens psykologiske/terapeutiske metodikker. 

Undervisning, Foredrag, Workshop og messer

 

Grupper for hjerte energiens udfoldelse i Kbh, Langeland og på Fyn.

 

Undervisning i at skabe bevidst transformationer, og dermed sæt sig selv fri.

 

  

     

 

 

  

 

Gratis Forsamtale

Ønsker du at få afklaret om terapi er noget for dig, eller vil du vide mere om terapiens omfang og art m.v. er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 2061 7614 til en gratis uforpligtende og kortere forsamtale, Eller ved fysisk at fremmøde i min klinik, til En forsamtale som kan skabe klarhed og fjerne evt. tvivlsspørgsmål. 

Er du på vejen?

Vi går på vejen kaldet livet, alle går vi mod det samme mål for øje at finde fred, kærlighed og nærvær  og indre glæde, for at kunne leve og være lige her og nu, nyde livets sande natur og alt det smukke som livet byder os. Dette skaber åbenhed og gør at vores bevidsthed bliver vågen og levende, hjertet udfolder sig og vil skinne som en sol og vise andre vejen.

Bookning af tid til session, workshop og andre ydelser

Ønsker du at booke en session hos mig, kan du her booke dig direkte ind i min kalender eller kontakte mig på mobil nummer. +45 2061 7614

Navn:
Mobilnr.:
Mail:
Evt. besked:


Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du med jævne mellemrum ønsker at modtage information om kurser, workshops, messer samt hvornår jeg er i dit nærområde for at give sessioner.

 

Navn:
Mail: