Du er her:
           

Energi korrektion/Jin Shin Jyutsu

Hvad er En Energi korrektion

En energikorrektion el. Ordret Healing står for at helbrede, gøre noget helt igen el. At korrigere noget som er i ubalance.

Healings energien kan forklares som en universelle højre vibrerende frekvens vi omgiver os med bevidst som ubevidst, For modtageren af denne energi frekvens, vil energien skabe en kontakt med modtagerens egne latente bevidste som ubevidste evne til at blive hel og skabe balance hvilket gør at kroppens 3 legemer bringes i balance og harmoni og den stivnede bevidsthed/energi bliver levende igen.

Healings energien arbejder med at skabe balancen i det fysiske, følelsesmæssige og mentale planer. Healings energien virker for og på alt levende, samt vil virke helbredende på fysiske skavanker og smerter.

Desto mere bevidst, afbalanceret, forstående, indfølende, ren og klar i sind og hjerte healeren er. desto højere frekventerende og finere subtile energier, kan healeren gennem rette intentioner, udstråle og rette mod modtagerens modtagelige side.

Jin Shin Jyutsu

Physio-Philosophy er en mere end tusind år gammel kunst til harmonisering af kroppens livsenergi.
Jin Shin Jytusu (JSJ) skaber balance i kroppens energisystem, hvilket bringer sundhed og velvære og styrker vores enestående evne til at hele os selv. Jin Shin Jyutsu  er et værdifuldt og vigtigt supplement til bestående behandlingsmetoder, og giver bl.a. dyb afspænding samt formindsker stress.
Jin Shin Jyutsu anvender 26 "energisikkerhedslåse" langs de energibaner, der tilfører kroppen liv. Når en eller flere af disse baner er blokerede, kan der opstå stagnation i de enkelte områder og i sidste ende disharmoni i hele energistrømmen. Ved at holde på energilåse i særlige kombinationer kan der opnås balance mentalt, kropsligt og åndeligt.
En Jin Shin Jyutsu behandling varer cirka en time. Jin Shin Jyutsu indebærer ingen massage, manipulation af muskler eller brug af medikamenter og andre substanser. Det er en blid kunst, der praktiseres ved at lægge fingerspidserne eller håndfladen (oven på tøjet) på bestemte "energisikkerhedslåse", således at energistrømmen harmoniseres og genetableres.

Hvad kan jeg

Da jeg fik kendskab og åbnede min bevidsthed, om denne form for arbejde med energierne, fik jeg øje på vigtigheden i at, arbejdet krævede diciplin, præcision og selvudvikling for at kunne lærer at være og arbejde gennem hjertet. Uden egoets indblandning men blot lade mit ego overgive sig og lade energien flyde gennem mit legme.

 

Videnskaben ved i dag og kan måle og registrer at et hvert levende objekt, udstråler en elektromagnetiske energi fra sig, i forskellige vibrationer, farver og frekvenser.

Derfor er healings arbejde ikke, noget mystisk religiøst, uforklarligt, men ganske simpelt. Jeg bruger healings energien og alt jeg indtil nu har lært, til at hjælpe mennesker tilbage på vejen, så at de kommer til at forstå at leve et liv i lethed, harmoni og balance igen.

Energetisk psykoterapi

Energetisk Psykoterapi er en terapi form der behandler og skaber harmoni og balance mellem kroppen, følelserne og sindet. Igennem denne forståelse og erkendelse skabes en forbindelse til vores hjerte som giver større frihed, lethed og glæde i livet.

Energimedicin 

styrker immunforsvar, kredsløb, lymfesystem og åndedræt. 

giver overskud og energi til kroppen. 

Lindre fysisk smerte, følelsesmæssig uro.

balancere kroppens energier gennem en merdianpåvirkning. 

Gæstebog

I min gæstebog kan du læse tidligere klienters oplevleser samt udtalelser fra sessioner hos mig.
 

Klik på linket herunder for at komme til gæstebogen.

Bookning af tid til session, workshop og andre ydelser

Ønsker du at booke en session hos mig, kan du her booke dig direkte ind i min kalender eller kontakte mig på mobil nummer. +45 2061 7614

Navn:
Mobilnr.:
Mail:
Evt. besked:


Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du med jævne mellemrum ønsker at modtage information om kurser, workshops, fjernhealing samt hvornår jeg er i dit nærområde for at give sessioner.

 

Navn:
Mail: