Du er her:
           

Gæstebogen

TAK Jeg er taknemlig for dig som vælger at dele dine oplevelser af sessioner hos mig her i gæstebogen.

Det hjælper mange til at tage det første vigtige skridt til at tage kontakt og tro på at man kan komme videre uanset hvor håbløs ens situation må være eller se ud? Jeg hører det jævnligt fra nye klienter at de udtalelser og oplevelser, der står skrevet i gæstebogen giver energien til at tage den første vigtige beslutning til at tage kontakt til mig.  

da det du har skrevet om din oplevelse før og nu, har inspireret dem til at gøre dette.

Hej Lars
Tillykke med dit nye layout.
Må dine ydelser fremover leve op til dine klienters forventninger, og dine ord være afklarende.
Til dig der overvejer at besøge Lars, kan jeg kun sige go-for-it !! Jeg har fået meget healing i mit liv og besøgt en del clairvoyante, men ingen har ramt så lige på kornet som Lars. Jeg føler virkelig, at jeg er blevet set. Der er ikke så meget udenomssnak - det er lige til benet, men på en kærlig og meget omsorgsfuld måde. For mig har det været virkelig skønt, at kunne gå direkte til sagens kerne med det samme, når man er sådan et lidt utålmodigt gemyt ;) Og så må jeg sige, at jeg er fuldstændig blown-away over den meget kraftfulde healing Lars giver. Faktisk er han lidt vild. Mild og god, men sq en vild healer. WAUW (smiler)God fornøjelse!

Tusind tusind Tak Lars for en forrygende oplevelse hos dig i mandags
Jeg er så taknemlig for at have fået dig anbefalet jeg skal da love for at jeg virkelig fik noget med hjem. Det gælder både indenfor vores snak om en kær afdød jeg havde et anstrengt forhold til, og nu ikke længere mærker samme energi på, stor stor lethed i min krop, dine clairvoyante evner er så skarppe og rigtig læst.
Lars er meget nærværende, empatisk og fantastisk dygtig og jeg følte mig meget tryg. De Problematikker jeg kom med til ham er der efter endt session kommet så meget klarhed over at jeg mærker stor lethed i krop og sind, jeg føler mig fuldendte på fineste vis. Vi sluttede af med healing, som jeg også til fulde kan anbefale wauuu sikken en energi. De varmeste anbefalinger herfra mig.
Gik derfra med masser af energi og informationer ar arbejde videre med.
Så endnu engang tusind tak for en fantastisk oplevelse, vil til enhver tid anbefale dig til andre.

Tak for et godt møde, gik derfra med en del at tænke over ifht råd du gav mig vedr udvikling af migselv. Derudover har jeg følt så meget Rønholt fred i migselv efter healingen! Den var simpelthen guld værd. Selv min kæreste kunne mærke en kanon stor forskel fra da jeg fik til jeg kom hjem. Mine smerter div steder hvor jeg også havde ubalance , er slet ikke til stede idag (mave område) det var som om en hård knude blev opløst, fik den bedste nats søvn og inat drømte jeg tilmed, at jeg deltog i en gruppe healing på dit center , så det må være et tegn på at jeg skal tilbage efter flere healinger!
Tusinde tak !!!!

Hej Lars - tak for i lørdags. Det var en rigtig god og åbnende oplevelse for mig at arbejde sammen med dig. Da jeg selv er psykoterapeut indenfor multiinarkantionsterapi og uddannet Counselor/Mentor/Hand Analysist, var det meget givende at arbejde sammen med dig omkring energierne i chakraene og de øvelser du viste mig for rodchakra og cirkulering af energierne, var meget givende. Jeg glæder mig til at øve dem - både alene og sammen med min mand.
Mht. nordisk shamaniske, så vil jeg undersøge om der er noget i det for mig og jeg vil helt klart stoppe med at gå til Deekchasessionerne :)
Ønsker dig al mulig held og lykke med din praksis og hvem ved - måske mødes vi igen :)

Kærlig hilsen Sonja www.ramsoe.dk

I vores evindelige søgen efter en professionel healer, var vi mange fagfolk igennem. Da vi talte med Lars for første gang, var vi sikre på, at vi havde fundet den rette. En kort snak om et potentielt samarbejde udviklede sig hurtigt til en 2 timer lang samtale om eksistentialisme og selvudvikling. Vi kan med hånden på hjertet anbefale Lars som den bedste healer, vi har mødt på vores vej!” – Horoskopnettet.dk
Hej Lars. Tusind tak for din måde at modtage min søn på. Han virker glad og varm i maven som han sagde mange gange på vej hjem. Det virker som om det har Været en god oplevelse for ham. Vi ses igen.
Kh karin
Hej Lars ..Hele mit liv har jeg haft svært ved ar rumme mig selv ,jeg skulle altid have fuld kontrol over hele mit væsen ,min hjerne stod aldrig stille ,og der var tvivl på mig selv ,kaos og mistillid til andre ...Dette her kursus hos dig har virkelig væltet mange af mine indre lag og de er blevet set godt og grundigt på ,nu kan jeg mærke mig selv ,mærke min mave der for første gang kan slappe af ...Jeg har lært ikke at være bange for ikke at være god nok, jeg gør jo mit bedste ,jeg er værd at elske ,det er fedt DET ER LIVET ...jeg er dig dybt taknemmelig glæder mig til efter sommerferien ... er klar til endnu en omgang udvikling
Jag har känt Lars i 5 år nu och han har under den tiden om och om igen visat hur empatisk och intuitivt han är. Han har stöttat och utmanat mig på min väg till ett mycket friare liv. Ett liv med sån kvalité att jag inte ens kunde drömma om det för 5 år sedan. Tack Lars!
Jeg startede i terapi hos Lars i februar måned 2012. Jeg havde på det tidspunkt gennem mere end 10 år godt vidst, at jeg var nødt til at flytte fra min kæreste fordi det rent følelsesmæssigt sled mig ned og jeg synes mine grænser blev overskredet mange gange og jeg kunne ikke sige fra. Jeg havde kun været hos Lars få gange og hver gang fortalt, at jeg havde nogle underlige smerter i min maveregion. Så måtte Lars fortælle mig, at nu skulle jeg se, at komme ud af forholdet ellers blev jeg rigtig syg. Jeg afsluttede forholdet og smerterne i min maveregion forsvandt. Lars var en stor støtte i dagene efter, hvor bruddet var sket og det var en kæmpe hjælp lige at kunne sende en mail af sted til ham og så få noget god feedback. Det skal dog siges, at jeg i dag har et ret godt forhold til min nu tidligere kæreste så det er rigtig dejligt. Siden jeg afsluttede mit forhold har Lars og jeg vendt en del ting såsom, hvor det er jeg vil hen med mit liv. Der er stadig et stykke vej til jeg når målet kan jeg mærke, men det hjælper rigtig meget lige engang imellem at kunne stikke hovedet ind til Lars når det bliver uoverskueligt og så få en saltvandsindsprøjtning til at kunne komme videre derfra.
Så tusind tak til Lars for hans meget kærlige støtte og omsorg gennem en meget svær tid. Jeg kan anbefale ham på det varmeste.
Ann
Mitt första möte med Lars var för några år sedan. Har sedan dess fått helt fantastisk hjälp med att förstå och lyssna på mig själv, och på så sätt se och förstå världen omkring. Är så otroligt tacksam för detta, tack Lars!
Med Lars hjälp har jag för första gången på länge vilat i mig själv utan oro och stress. Han har hjälpt mig att lyssna på mig själv och därmed blivit mer sann mot mig själv och även mer sann i mina nära relationer. Jag har fått träna på att acceptera och träna på att förstå vad acceptera är, svårare än man kan tro. Att släppa kontrollen över sig själv är skrämmande men jag har också lärt mig att det inte händer något farligt, utan att jag hade allt att vinna på det.

Lars är mycket ärlig men också otroligt ödmjuk och snäll. Hoppas lite av hans magi smittar av sig på mig.
Da jeg startede min rejse hos Lars var det for at komme ud af et langt forhold til medicin mod depression. Jeg hadede at tage pillerne i alle årene og jeg ville så gerne af med dem. Jeg var rigtig bange for at få det værre hvis jeg stoppede. Jeg er beviset på at det kan lade sige gøre at kommer ud af det og jeg er SÅ stolt af det i dag. Vi har været mange områder igennem, og det har været en fantastik rejse ind i mit inderste og finde formålet med netop mit liv. Jeg er så fuld af taknemlighed af alt det jeg har lært og så langt jeg har nået. Tak for alle dine råd, svar og for at have vist mig lyset og kærligheden som bor inde i mit hjerte. Kærlig hilsen Kimie

Det kan jeg godt hjælpe dig med"... var ordene fra Lars da jeg havde fortalt hvorfor jeg var kommet til ham. Det gav fra starten en ro og tro på forandring. Lars arbejdede meget direkte og empatisk - var som en dygtig håndværker ikke tilbageholdende med at tage fat på mulige årsager og forklaringer.
Jeg vidste at jeg ikke ved egen kraft kunne komme ud af min meget fastlåste situation - og Lars viste sig at være den helt rigtige til at sætte mig fri for hvad der på det tidspunkt holdt mig fast i en usund og drænende tanke og følelse. Tror ikke jeg kunne have opnået samme hurtige og vedvarende resultater hos andre.
Jeg er fri af det der holdt mig fast. Kunne helt sikkert frigøre mig af flere bindinger i mit liv og tanker, men virkelig glad for at min sjæl er sat så fri som den er nu - tak Lars.

Kærlig hilsen
Rune

Da jeg startede hos Lars for rundt regnet et år siden. Led jeg af efter virkningerne af en hjernerystelse og de mange omvæltninger det havde ført med sig i mit liv. Allerede efter få sessioner ved Lars havde vi fundet ind til de psykiske blokeringer som forhindrede mig i at hele og som forhindrede mig i at følge mit hjerte. Det var en stor befrielse både mentalt og psykisk at komme hos Lars. Han fik vist mig vejen ind i mig selv og at forstå de signaler der kommer som små lede tråde, men som man oftest vælger at overse.
Mit liv har udviklet sig i en hel anden retning end jeg troede muligt, da jeg første gang mødte op. Og det er gået hurtigere end jeg nogen sinde kunne have forestillet mig. Jeg er utrolig taknemmelig over at jeg tog mod til mig og kontaktede Lars, for han er sat gang i en vidunderlig rejse som endnu ikke er slut, men som jeg glæder mig til.
Lars er en kærlig og omsorgsfuld ven, der skaber ro, forståelse og heling. For mig har han været en life saver og er et fyrtårn jeg kan rette mit blik mod når kursen skal sættes.
Kære Lars, af hjertet tusind tak for alt hvad du har givet mig og lært mig.
Thomas

Kære Lars

Ord virker pludselig så fattige, som jeg sidder her og skal prøve at formulere min taknemmelighed for den gave, du har givet mig.

TAK.

Et ord der i denne sammenhæng virker så overfladisk. Tre små bogstaver, der bruges i flæng, når vi modtager en kaffe på cafeen, får rakt avisen over bordet, eller låner en kuglepen af sidemanden.

Men dette TAK er dybtfølt fra det allerinderste i mit hjerte

T
A
K

Du har åbnet døre til mit inderste, som ingen andre har formået. Du har fået mig til at forstå, tilgive og fornemme lyset. Og selvom jeg stadig kun fornemmer og vejen er lang endnu, så VED jeg, at jeg endelig har fundet min vej.

Jeg glæder mig til fremtiden og er dybt taknemmelig for, at du har hjulpet mig til at forstå, hvem jeg er.

TAK.
Kære Lars
Lige siden jeg første gang var hos dig, har mit liv ændret sig så meget, jeg har nok været på en af de største rejser i mit liv, det har været så hårdt og så fantastik på en gang.
Jeg har svært ved helt at sætte ord på det.
Du er en utrolig person, som jeg er stolt af at have mødt, du har lært mig så meget om livet, mere end jeg nogensinde troede ville være muligt.
Jeg er i en tilstand af lykke og alt på min vej viser sig som de bedste muligheder og oplevelser.
Jeg vil aldrig kunne beskrive min taknemlighed, det du har vist mig er livets gave.
Jeg ønsker alt det bedste for dig.

Kærlig hilsen
Jeanett Storm Skovgaard
Kære Lars
Tak for lommetørklæder, du rakte mig, når jeg græd.
Tak fordi du forvandlede min angst, sorg og vrede til kærlighed.
Tak fordi jeg fik øje på personlige svagheder, så jeg kunne ændre dem.
Tak fordi jeg indså, at meget af min tillærte viden er ubrugelig og derfor nu kastet bort. Tak fordi jeg nu kan sove om natten.
Tak fordi du lettede min adgang til mit højere selv.
Tak fordi jeg mindedes, hvor jeg kommer fra, og hvor jeg skal hen.
Tak fordi du har påtaget dig det kærlige ansvar at hjælpe andre.
Tak fordi jeg må komme tilbage, hvis jeg får brug for det.
Al mulig lykke ønsker jeg dig. Varme knus og hilsner fra Hanne
Den verden vi lever i idag, med fitness, helsekost, detox og jeg ved ikke hvad gør det, mod forventning, svært at finde overskud til sit virkelige selv. Vores handlingsmønstre, bevidste som ubevidste, styrer vores dagligdag, vores tanke- og følelses mønstre.
Der er mange dygtige "alternative" behandlere, også er der en del iffy behandlere. Det Lars gør er HELT UNIKT. Han skiller sig ud ved at være hård og kontant, uden at skabe en konfrontation eller at være ubehageligt dominerende. Jeg har fået sandheden at hører mere end én gang, og det er her vigtigt at huske at sandheden er forskellig fra individ til individ.
Som han har hjulpet mange andre, hjalp Lars også mig til en bedre forståelse af universet og, aller vigtigst, migselv. Vi er alle unikke individer, med vores egen verdensopfattelse.
Det Lars gør der er så fantastiskt, er at han hjælper dig til at forstå præcis hvorfor DU ser verden igennem de briller som du nu engang gør. Herefter er det så op til dig, om du stadig er enig eller om du vil prøve med et par nye briller. Nogle gange er forandring skræmmende, men ofte nødvendigt. Stol på Lars, han er der for at hjælpe og guide dig, og han sørger for at DU er med hele vejen.
TUSIND TAK FOR HJÆLPEN LARS, Vi ses igen snart.
Elisabeth

Med ordene her giver jeg mine varmeste anbefalinger til Lars som coach, healer, lærer og ven. Jeg startede hos Lars for ca et års tid siden. Jeg var et sted i mit liv hvor jeg satte karriere højere end noget andet- og hvor frygten for ikke at være noget, ikke at blive til noget, ikke at skabe respekt og ikke at præstere noget, var ubevidst tyngende i mit liv. Jeg havde gjort det til min livsmission at tjene penge og skabe autoritet omkring min person, hvilket var en klar kontrast den simple barndom, med evigt mangel på penge, og med en enlig mor der var social og sundhedsmedhjælper, med alle de udfordringer det bar med sig. Jeg kom til lars for at få coaching på min person og min karrierevej, men hurtigt i takt med mine forløb hos Lars, blev min krop pludselig bevidst om hvor gal en vej den følte jeg gik. Lige pludselig blev der kigget på ting indeni mig, som jeg aldrig havde kigget på. Der blev sat lys på de mørkeste hjørner og der blev givet svar og øget bevidsthed på punkter ved mig selv, som jeg aldrig før havde stillet spørgsmål til. Min stædighed, mit ego og min frygt for ikke at blive til noget og ikke at være noget forsøgte dog stadig at hænge fast i de gamle mønstre, men jo mere jeg kæmpede, des større blev det hul jeg gravede og som jeg pludselig opdagede at jeg befandt mig midt i. Det blev starten på en lang udviklingsrejse med fokus på babysteps, tolerance og tålmodighed fra Lars, på at jeg kunne komme til at lytte til min krop, kende mit sind og mærke min sjæl - som nu kun 12 måneder senere gør at jeg befinder et helt andet sted i mit liv, end jeg før havde turde håbe på. (Faktisk føler jeg at jeg har fået et helt nyt liv! )Eller nogen sinde kunne forestille mig. Jeg føler at jeg via sessionerne ved Lars, med hans tålmodighed, hans fleksibilitet og hans støtte har opnået spirituel bevidsthed, hvilket gør at jeg i dag føler at jeg træffer valg i samråd med mig selv og mit inderste. Jeg har skiftet fuldstændig karrierekurs, og kan mærke hvordan jeg nu betræder min livsvej og har fundet mit sande kald - samt hvordan jeg nu føler enormt medvind og hjælp alle steder fra - set i kontrast til den "kæmpermentalitet" jeg havde erobret mig før, da jeg ingen hjælp fik på den gale vej jeg gik - blot en god omgang modvind, som jeg kørte mig træt på at fortsætte min vej hen imod. I dag har jeg et liv med mig selv som første prioritet. Med min egen kerne og sjæl som min bedste ven og inderste vejviser, og jeg oplever at føle mig som et helt nyt menneske der er drevet af kærlighed, evne og lyst til at tjene og hjælpe andre mennesker, samt fyldt med store visioner om at gøre en mærkbar forskel på punkter hvor det gælder. Jeg oplever nu hvor meget meningen det var at jeg skulle møde en mand som Lars, som pludselig kom ind i mit liv, og vendte det hele på hovedet. Det var meningen for at alting skulle føles og give mening på så fantastisk en måde som jeg nu oplever det. Jeg er af hjertet enormt taknemmelig, beæret og beriget over at have modtaget hans hjælp - og for mig har det her ikke været et spørgsmål om hvad det kostede. Nærmere et spørgsmål om, om jeg havde råd til at lade være! Tusind tak fra det inderste af mit hjerte Lars, er alt jeg kan sige. Jeg håber og ønsker at jeg en dag kan gengælde bare lidt af den magi du har formået at skabe i mit liv. /SB 

Til dig, der er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge Lars som behandler, kan jeg kun sige: Gør det. Er selv efter kun et års behandling, nået længere med min personlige og spirituelle udvikling end på de foregående 13 år tilsammen, hvor jeg vel og mærke også har været hos diverse behandlere og arbejdet med mig selv. Hvor andre behandlere bare skraber i overfladen, hjælper Lars dig med at se den dybeste årsag og få det forløst. Jeg plejer at sige, at han river træet op med rode og planter et nyt. Ansvaret for din udvikling ligger hos dig, men du får al den hjælp og støtte, som du har brug for, og det foregår altid på den bedste og kærligste måde for dig. Så er du klar til virkelig at få forløst dine problemer og lægge dem endeligt bag dig, så er han efter min mening den bedste behandler på området.

Kærlighed er livets gave, en gave, som vi alle fødes med og som er fundament for vores eksistens. Jeg mærker kærlighed når jeg biddrager til andre, støtter og hjælper og ser andre menneskers potentale og vækst. - I sandheden virker min gave. Der var bare noget i min historie der har gjort, at jeg havde lukket mig selv ude. Så min tillid og tro på kærligheden var ikke gældende for mig selv. - Jeg havde svært ved at elske mig selv fuldt ud og derved også have tillid til at elske en mand og tro og mærke gensidig kærlighed. I mit personlige arbejde hos Lars har jeg arbejde med dette tema på mange forskellige planer. Lars er utrolig imødekommende, tillidsfuld, og nærværende. Hvergang jeg har været i kontakt med ham, har jeg følt mig utrolig beriget, fri, let og i dybere kærlighed og tillid til mig selv. - Jeg er virkelig taknemmelig. NHK 

Lars kan anbefales på det varmeste! Han er den første "alternative" jeg har vært hos og åbnet mange dører for mig på mange plan. Jeg har det helt fantastisk. Love and Light! =)

Hej Lars

Undskyld jeg skriver så sent om natten kl 00.18, men jeg føler simpelthen jeg er nød til det og du skal have ros udover det sædvanlige. Jeg sidder pt. i en utrolig følelse af lykke. Jeg kan ikke forklare det med ord, jeg kan ikke huske sidste gang jeg havde det sådan fuldstændig FANTASTISK!!!!!
Jeg føler det som jeg har oplevet med dig i dag har været starten på mit nye liv, det er en lidt underlig følelse eftersom jeg alligevel har været her på jorden i 24 år.
Jeg vil simpelthen takke dig af hele mit hjerte for det som du har hjulpet mig til at se og nu føle mig som verdens lykkeligste mand på jorden.
Kh Rune
Hej Lars.
 
Som aftalt vil jeg lige skrive og fortælle dig om hvordan det går :) Efter du har været her er her blevet rart at være. Cliff fik det godt i sin hals og ryg,og behøver ikke varme på sit værelse mere og kan lide at være der og sover meget bedre :). men har valgt at lade chipsposen ligge ved siden af tvet. Der er osse blevet rart at være i mit soveværelse og hunden ligger sig i sin kurv om aftenen når vi skal i seng. Så må sige det går rigtig godt men er lidt i tvivl om det er min farfar du fik flyttet for fornemmer heller ikke ham mere. Du skal have mange tusind tak for hjælpen og skulle der opstå noget nyt håber jeg , jeg må kontakte dig. Rigtig god weekend. Knus Lillian  

Hej Lars Jeg kom for at få kontakt til mine forældre, me jeg fik så meget mere. Jeg fik nok nok mere kontakt til mig selv, som jeg ikke har haft i de 8 år jeg har været syg med hjerne canceren. Nu har jeg fattet jeg er syg og sårn er det uanset hvad andre siger. Jeg har godt nok fået rettet ryggen, fået selvtilliden tilbage. Fået forståelse ved den kontakt du har haft med mine forældre på den anden side - forstået hvad de prøvet at sige til mig gennem årene. Tak for du healede mig så jeg kan bruge min arm igen, hvad jeg ikke har kunne i mange mange år. Det er ubetinget noget af den bedste tid jeg har brugt på mig selv hos dig. Jeg kan kun på det varmeste anbefale, at komme hos dig det du har hjulpet mig med er af en anden verden. TAK. KH heidi

Kære Lars, tusind tak for din hjælp på min livsrejse. Jeg føler mig bedre rustet til at rejse videre efter sessionerne hos dig. Det giver stof til eftertanke og jeg kan se tingene i et nyt og mere positivt perspektiv. Du er et sjældent væsen og en kæmpe gave til denne verden.
Kærligst Betina
Jeg er så glad for at kunne bidrage med en fantastisk fortælling. Hovedpersonen er vores elskede hund Zar, en stor, kærlig og rolig rottweiler han på 6 år, der lige nu står glad og kæk og anstrenger sig for at min hånd forlader tastaturet for i stedet at opfylde hans nussebehov:-) For ca. 2 måneder blev Zar opereret. Dyrlægen fjernede 4 liter blod fra hans bughule samt hans milt. Tre prøver blev sendt til undersøgelse i England og svaret var positivt. Intet ondartet. Zar kom sig hurtigt og vi var lettede og taknemmelige MEN for ti dagen siden fik han det pludselig skidt igen. Han lå slapt på gulvet, ingen appetit, ingen lyst til at komme ud i haven eller ud at gå. Halen hang slapt ned, hvis han endelig rejste sig. Vi fik ham scannet og dyrlægen var meget pessimistisk. Ham var 99% sikker på at der igen var blod i Zars bughule og at det betød, at der alligevel havde været noget malignt, der ikke var opdaget ved sidste operation. Det var 1 % chance for, at det kunne være noget arvæv, der blødte og i så fald kunne det syes. Vi havde svært ved at tro, at det virkelig kunne være noget ondartet, men kunne heller ikke forstå hvorfor Zar blødte igen. Jeg ringede til Lars, som jeg selv havde modtaget en healing af nogle måneder for inden, for at høre om han kunne fjernheale vores hund og han gik i gang med det samme! Ca. 10 min efter at healingen var endt, rejste Zar sig op med høj haleføring, løb ud i haven og spiste sin mad. Det var som en anden hund! Helt utroligt at være vidne til. Lars fortalte, hvilke mentale tilstande og vibrationer i vores hjem, der gjorde Zar syg. Han fortalte også, at han ikke kunne fornemme noget ondartet - at der måtte være en anden forklaring. Det gav rigtig god mening for os og vi besluttede at Zar skulle opereres efterfølgende dag og vi ville på hjemmefronten fjerne de omstændigheder, der som udgangspunkt var årsag til manifestationen af sygdom. Efter operationen viste dyrlæges os to knuder, som han havde fjernet og fortalte, at han var ikke optimistisk. Knuderne så ikke godt ud. Han havde ligeledes fjernet 1/2 liter blod. Knuderne blev sendt til undersøgelse, men lægen mente ikke, vi skulle forvente for meget. I mellemtiden fortsatte Lars med healing af Zar. Effekten heraf var meget synlig. Zar blev hentet dagen efter sin operation og sprang op i bilen, før jeg kunne nå at gøre antræk til at ville hjælpe. Han havde stor appetit, halen i vejret og så ud til aldrig at være blevet opereret. Han havde på intet tidspunkt, den ellers så obligatoriske, krave på og efter 5 dage var såret helet! Nu er der gået en uge siden operationen og Lars har stabiliseret Zars energisystem - og meget andet. Zar har fået healing hele ugen og er så frisk, at man har svært ved at tro, at han for 8 dage siden lå på operationsbordet. Vi har fået svar fra patologerne i England og der var - som Lars havde sagt - intet ondartet. Knuderne havde en betændelsestilstand, der forårsagde blødningen. Det var godt nyt, men det vigtigste er at holde fast i at fjerne den/de årsager, der som udgangspunkt gjorde Zar syg. Det kommer både Zar og resten af familien til gode:-) Vi har med Lars' kærlige og engagerede hjælp fået en glad og rask hund igen samt vigtig viden om nogle ændringer, der var nødvendige. For os alle!! Det har været en tryg og givende "rejse" med Lars, som vi er uendeligt taknemmelige for. Lars' healingevner bliver en del af vores liv fremover! Tusinde tak Lars.

Mine besøg hos Lars har i den grad givet mig nogle brugbare og vigtige værktøjer. I dag har jeg rykket mig rigtig meget og mit liv er mere positivt, fordi jeg vælger det. Ikke kun er min tilgang til livet blevet mere positiv - det jeg modtager udefra er også mere positivt. Kort sagt har Lars hjulpet mig med at "finde mig selv", og jeg føler mig nu virkelig hjemme. Under mit forløb har jeg måske også fået en uventet bonus med. Jeg havde i 1½ år haft en - heldigvis - ufarlig knude i hypofysen som lavede lidt rod. To uger efter jeg første gang var hos Lars var jeg til rutine tjek og fik lavet en MR scanning. Da jeg fik svar på min scanning var knuden væk. En dejlig og uventet overraskelse....og så er det jo op til én selv at afgøre, om ikke Lars også var mand for denne positive forandring :) Jeg kan i hvert fald anbefale Lars! Han er utrolig empatisk og kan virkelig sit kram. Mange varme hilsner Christine (cand.psych)

Tusind tak, Lars. Det var fantastisk at modtage beskeder fra dig om alt det, der er i spil i mit liv lige nu. Jeg kunne genkende det hele og gaven er, at du har hjulpet mig til at se hvordan nogle af de ting, jeg ikke har ryddet op i i mit liv er en forhindring for at dedikere mig fuldt ud andre steder i mit liv. Jeg tør nu stole på, at de valg jeg har truffet er kærlighedsvalg og derfor forbundet med meget store følelser som indtil nu har fået mig til at tvivl på om det var de rigtige valg. Det mærker jeg nu, at de er. Af hjertet tak.
Savner vores hyggelige tirsdags møder det har været lærerigt og åbnet nye sider af mit liv som har været svær at forstå. Fået mange beskeder om hvordan jeg skal takle tingene.
Jeg mistede min elskede far i sommeren 2009. Jeg savner ham utrolig meget, og havde en underlig følelse indeni. Som om jeg ikke kunne give slip, og acceptere at han var væk? Samtidig følte jeg at der var nogle ting som min far ville fortælle mig, og omvendt. Jeg henvendte mig til Lars, og rigtig nok. Der var nogle ting, som min far ville fortælle mig. Efter denne oplevelse ved Lars, har jeg lært at "give slip" og acceptere at han ikke er her mere. For et eller andet sted er han jo! Og han passer på mig, det er jeg sikker på :-) Kan varmt anbefale Lars!
Vil også takke for din hjælp igennem min stress-periode. Det har virkelig hjulpet mig til at blive mit gamle jeg igen, hvor jeg har overskud. Din healing er virkelig powerful, også din fjernhealing. Jeg havde nogle virkelig gode oplevelser og der kom også nogle dejlige åndelige beskeder, som jeg har efterlevet og sådag vil efterleve i fremtiden ;-) Nu starter jeg op på fuld tid på tirsdag og jeg er bare SÅ klar, så det er dejligt. mange kh og lys og kærlighed fra Dicte
Jeg kontaktede Lars, da jeg havde en person i mit liv, jeg ikke selv kunne finde ud af, at give slip på. Og efter et par gange, var mit problem løst! Man kan ikke beskrive den følelse der sker inde i en, når man får sådan en behandling. Samtidig med jeg var derude og skulle lærer at give slip, dukkede min Mormor lige pludselig op fra Åndeverden. det var helt uhyggeligt, men på en god måde. Jeg oplevede bare så mange positive ting ved at være der, og jeg har haft det vidunderligt lide siden. Kan ikke takke Lars nok for hans tid og evner.
Hej Lars. Også et til lykke med hjemmesiden og alle gode ønsker for, hvad du beskæftiger dig med. Jeg har været så heldig at have deltaget på 2 af dine kurser og glæder mig meget til det 3., når du kommer hjem. Desuden kan jeg oplyse at vores hund Mille på 11 år er blevet en glad og ung hund, efter du har healet hende, og mit bøjede ribben mærker jeg ikke mere til. En jublende tak fra os begge. Du ønskes glædelig jul, godt nytår og god tur. Ingrid

Kære Lars Hvor er det en flot hjemmeside, jeg er meget stolt af dig. Og du kan jo meget mere end jeg vidste. Held og lykke med dit liv og forretning fremover. Kærlig hilsen, tanker og knus fra din far

Hej Lars Det lyder rigtig spændende, jeg ønsker dig lys og go vind med dit virke. knus Anette
Positiv energi spreder sig ud fra din hjemmeside. Ser frem til og følge dig her på din hjemmeside. Er helt ny og nysgerrig inden for feltet. Med varme positive hilsner
Hej Lars. Tak fordi du fik mig til at smile på en dårlig dag! Det gør mig så glad at se, at du har fundet ro og glæde i dit liv. - Og det er en fantastisk positiv og personlig hjemmeside. Virkelig en god oplevelse at besøge den. Knus, Marlene
Hej Lars. Din hjemme side er meget flot. Man mærker dig. Jeg glæder mig til hvergang jeg skal på dine kurser. Tak for hver time i dit selskab, du er inspirerende og medvirkende til min udvikling. Kærlig hilsen fra dorthe
Hej Lars. Tillykke med din nye hjemmeside, den er rigtig flot. Held og lykke med den. Hilsen Desirée
Hej Lars. Det er virkelig en flot hjemmeside du har fået lavet, ønsker dig held og lykke som selvstændig.
Hej Lars, Også et tillykke fra mig. Glad for at du har fundet den rette vej og guideline i livet. Knus Camilla
Hej Lars. Tillykke med din flotte hjemmeside det ser rigtig godt ud, håber at din forretning kommer til at gå rigtig godt for dig og det tror jeg på, held og lykke med fremtiden. Knus herfra.

Hejsa Lars Tillykke med din flotte hjemmeside..... Jeg ser meget frem til du får gang i nogle nye kurser, øveaftener, cirkelarbejde eller andet. Som du jo nok ved, er jeg er meget åben overfor at lære nyt i forhold til den åndelige verden, så jeg er med på hvad som helst.....næsten :-). Kærlig hilsen Gitte

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du med jævne mellemrum ønsker at modtage information om kurser, workshops, messer samt hvornår jeg er i dit nærområde for at give sessioner.

 

Navn:
Mail:

Bookning af tid til session, workshop og andre ydelser

Ønsker du at booke en session hos mig, kan du her booke dig direkte ind i min kalender eller kontakte mig på mobil nummer. +45 2061 7614

Navn:
Mobilnr.:
Mail:
Evt. besked: