Du er her:
           

Clairvoyant rådgivning
I en clairvoyant rådgivning benytter jeg mine evner til at stiile ind og kontakte dit energi eller aura felt, derfor er en clairvoyance styret af de oplysninger, som jeg får fra dette felt. Rådene er typisk relateret til den livsfase, som du befinder dig i nu og bliver vist for mit indre klarsyn. Guideningen eller vejledningen skal ses som en hjælp, for at hjælpe dig til at få en ny klarhed i din hverdag og give dig et kærligt skub fremad.

 

For mig, er det vigtigt i min Clairvoyante rådgivning og vejledning at du som modtager, forbliver i en åben og modtagelige energi som muligt og at der er en respektfuldhed omkring de frembragte oplysninger  og dermed en forståelse for, og hvordan du kan bruge det i din udvikling - og at de informationer der vil komme, er dem som du har behov for netop nu.
Man kan altså ikke forvente eller afkræve et bestemt svar, da jeg arbejder og stiller mig ind på dig og taler ud fra det jeg oplever i din energi eller aura felts udstråling, Der frigives de informationer, som er bedst for dig her og nu i relation til dit nuværende ståsted.
 
En Clairvoyant rådgivning skal ses som en enestående mulighed, for at blive rådgivet omkring og få indsigt i dine muligheder, når du har brug for hjælp til at få klarhed eller løsnet op for tvivlsspørgsmål, problemer eller konflikter i dit liv. Dette uanset om det handler om selvudvikling, personlige potentialer, din spiritualitet, helbredet, arbejdssituation, parforhold, børn, bolig eller andet.

 

 

Hvis det mod forventning, viser sig efter 15 min. inde i en Clairvoyant rådgivning, at der ikke er opnået en tilfredsstillende kontakt, kan enten jeg eller du, stoppe sessionen uden betaling. 

Efter 15min. session må du acceptere at sessionen er tilfredsstillende. 

 

Afdøde kontakt

Hvad er et Medium?

Et Medium har evnen til at tune sig ind og skabe en kontakt, mellem åndeverdenen og den fysiske verden - til vores afdøde relationer. Ved denne forbindelse er det muligt at videregive informationer og kendetegn, det vil typisk være fra famile medlemmer, slægtninge, venner eller nære relationer.

​Hvordan foregår en Afdødekontakt?

Ved en session hvor der arbejdes med den form for kontakt,  har du en mulighed for at komme i kontakt med et afdødt familie medlem, slægtninge, venner, eller nær relation, som ønsker at videre bringe en kærlig udviklende besked til dig som modtager, den åndelige verdens tilstedeværelse vil altid opleves med en stor forståelse og kærlighed, den afdøde som vil komme igennem vil altid være med et kæligt budskab der vil være udviklende og healende, Som mellemledet mellem den fysiske og åndelige verden kan jeg ikke bestemme, hvem der skal komme og hvornår. De afdøde har deres frie vilje til at ønske kontakten.

Hvordan ved jeg om der er kontakt? 

For at du kan genkende og verficere den afdøde, vil jeg komme med så mange beviser for at det skulle være denne påstået afdøde, at tvivlen ikke vil være der, derfor vil beviserne fra den afdøde være præget af og afspejle den afdødes personlighed da denne levede eks. udseende,vaner/uvaner, karakteristika, minder, som måden de tænkte på, deres følelser og fysiske skavanker og årsager til deres død. Beskederne fra den åndelige verden vil altid være rettet mod hvordan du kan leve et mere harmonisk og ubekymret liv og komme med stor lethed glæde og kærlighed.

Der videregives det, som den afdøde fortæller og viser mig. Du kan altså ikke forvente bestemte beskeder eller indhold, som du ønsker.

 

​​Hvis det mod forventning, viser sig efter 15 min. inde i en session, at der ikke er opnået en tilfredsstillende kontakt til den åndelige verden kan enten jeg eller du, stoppe sessionen uden betaling. Efter dette punkt 15 min., må klienten acceptere at sessionen er tilfredsstillende.