Du er her:
           

Energi Psykologi 

Energipsykologi er ikke en videnskabelig retning inden for psykologien, men en kombination af viden hentet fra østens lære om kroppens medianbaner, spiritualitet og vestens psykologiske/terapeutiske metodikker. 

Energipsykologi vil genoprette og hjælpe din krop med at finde tilbage til sin normale harmoniske balance. Under sessionen vil jeg med energi-psykologi arbejde ind i hvor ubalancen ligger hos dig, og hvorefter vi sammen kan udarbejde en handlingsplan med henblik på at du opretholder din balance fremover.  

Fysikeren Albert Einsteins formel E=mc2, beviser at alt er Energi og at energi er det eneste som der findes. Fast som flydende Og er alt er gennemstrømmet af energi fast som flydende stof. 

 

Når jeg arbejder med Energi Psykologien handler det om at jeg ved hjælp af påvirkning og aktivering af kroppens merdian system får denne energi til at flyde frit igen. 

 

Opstår der en blokering i vores legeme skaber dette en stagnation af energien den fryser til "is" og vores flow igennem kroppens organer nedsættes dette gør af kroppen kommer væk fra harmonien og balancen som vi i vores sande natur er skabt til at være, dette vil vise sig på det fysiske, følelsesmæssigt og mentale plan som blokeringer og disharmoni. 

Energien giver liv til hver eneste celle, hvert eneste organ i din krop. Det er livskraften. Når du har den, lever du. Når du ikke har den, lever du ikke. Så simpelt er det! 

 

Det er de energier, der styrer kroppens funktioner, styrer immunforsvaret, hormonerne og alt hvad der holder dig i live.