Du er her:
           

Energipsykologi 

Energipsykologi er ikke en videnskabelig retning inden for psykologien, men en kombination af viden hentet fra østens lære om kroppens medianbaner, spiritualitet og vestens psykologiske/terapeutiske metodikker. 

Energipsykologi vil genoprette og hjælpe din krop med at finde tilbage til sin normale harmoniske balance. Under sessionen vil jeg med energipsykologi arbejde ind i hvor ubalancen ligger hos dig, hvorefter vi sammen kan udarbejde en handlingsplan med henblik på, at du opretholder din balance fremover.  

Når jeg arbejder med energipsykologien handler det om, at ved hjælp af påvirkning og aktivering af kroppens merdianbaner at få energien til at flyde frit igen. 

Opstår der en blokering i vores fysiske krop eller organer, skaber dette en stagnation og blokering af energien den fryser til "is" og vores flow igennem kroppens organer nedsættes. Dette vil medfører at kroppen mister den harmoni og balance, som vi i vores natur er skabt til at have, disse blokeringer, vil vise sig på det fysiske, følelsesmæssigt og mentale plan. 

Energien giver liv til hver eneste celle og hvert eneste organ i din krop. Det er livskraften. Når du har den, lever du. Når du ikke har den, lever du ikke. Så simpelt er det! Det er de energier, der styrer kroppens funktioner, styrer immunforsvaret, hormonerne og alt hvad der holder dig i live.