Du er her:
           

Fysikeren Albert Einsteins formel E=mc2, beviser at alt er Energi og at energi er det eneste som der findes. Fast som flydende Og er alt er gennemstrømmet af energi fast som flydende stof.
Når jeg arbejder med Energi Medicin handler det om at jeg ved hjælp af påvirkning og aktivering af kroppen merdiansystem får denne energi til at flyde frit igen.
Opstår der en blokering i vores legeme skaber dette en stagnation af energien og vores flow igennem kroppens organer nedsættes dette gør af kroppen kommer væk fra harmonien og balancen som vi i vores sande natur er skabt til at være i dette vil vise sig på et fysisk og følelsesmæssigt plan.

Energien giver liv til hver eneste celle, hvert eneste organ i din krop. Det er livskraften. Når du har den, lever du. Når du ikke har den, lever du ikke. Så simpelt er det!
Det er de energier, der styrer kroppens funktioner, styrer immunforsvaret, hormonerne og alt hvad der holder dig i live.
Energi Medicin virker både som en supplement til andre behandlingsformer eks. Kemobehandling da det støtter op om kroppens evne til at komme sig over dette.
Det kan både gøre noget ved fysisk sygdom, følelsesmæssige problemer og sindslidelser.
Energier – både de elektromagnetiske og de mere subtile – danner den fysiske krops dynamiske infrastruktur. Kroppens helbredelses tilstand afspejles i disses energiers strømmen, balance og harmoni. Når kroppen ikke er sund, er det muligt at finde frem til energi forstyrrelserne og behandle dem.

Healing/Jin Shin Jyutsu

Healing kan opløse stivnet energier som påvirker og skaber blokeringer i det fysiske, følelsesmæssige og mentale, hos alt levende. Samtidig vil det også have en effekt og virke helbredende på fysisk skade og smerter.

Energetisk psykoterapi

Energetisk Psykoterapi er en terapi form der behandler og skaber harmoni og balance mellem kroppen, følelserne og sindet. Igennem denne forståelse og erkendelse skabes en forbindelse til vores hjerte som giver større frihed, lethed og glæde i livet.

Gæstebog

I min gæstebog kan du læse tidligere klienters oplevleser samt udtalelser fra sessioner hos mig.
 

Klik på linket herunder for at komme til gæstebogen.

Bookning af tid til session, workshop og andre ydelser

Ønsker du at booke en session hos mig, kan du her booke dig direkte ind i min kalender eller kontakte mig på mobil nummer. +45 2061 7614

Navn:
Mobilnr.:
Mail:
Evt. besked:


Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du med jævne mellemrum ønsker at modtage information om kurser, workshops, fjernhealing samt hvornår jeg er i dit nærområde for at give sessioner.

 

Navn:
Mail: