Du er her:
           

Energetisk psykoterapi

Energetik er at arbejde med det sansende og er baseret på behandling af krop sind og essensen dvs. skabe en balance og harmoni mellem disse. Denne behandlingsform giver en større forståelse af dig selv og skaber mere glæde, balance og harmoni i livet. Grunden til at starte i et terapi forløb behøves nødvendigvis ikke at være pga. en ubehagelig hændelse eller noget traumatisk, du skulle have oplevet.

Et terapi forløb kan også bygge på en nysgerrighed for at få en større forståelse og dybere indsigt i dig selv, dette vil resultere i at du højner din bevidsthed, og kommer i stærkere kontakt med dit indereste væsen og din kernes kvaliteter og værdier.

Hvad kan jeg

Jeg tror på, at den vigtigste forudsætning for at kunne hjælpe et andet menneske er at kunne forstå det som klienten ikke forstår. Jeg har i denne forbindelse taget en uddannelse som psykoterapeut, hvor jeg løbende har arbejdet og stadig arbejder med min selvudvikling, for derigennem at kunne yde det optimale for dig som har brug for hjælp.

Under min uddanelse til psykoterapeut, er jeg uddanet i alm.psykologi, udviklingspsykologi,og kognitivterapi, som gav redskaber til håndtering af kriser, traumer og stress. De metoder jeg også bruger er, Meditation.Healing Nærværsterapi, Kropsterapi, Indrebarn terapi, Farve og Lyd terapi, samt de erfaringer jeg skaber gennem mit arbejde.


Behandling hos mig foregår gennem samtale, hvor jeg på en lyttende og indfølende måde giver dig mulighed for at være i din oplevelse. Jeg vil stille dig spørgsmål som vil åbne og anskuliggøre din blokeringer og se de bagved liggende følelser.

Jeg giver dig nogen brugbare redskaber til at du kan se tingene i et klarer lys og selv arbejde med det fremadrettet. 

Jeg tror ikke der findes et rigtige svar, derfor kan jeg ikke give dig svaret, på det du søger, men jeg vil vise dig din problemstilling fra flere forskellige vinkler, så du gennem disse selverkendelser og forståelse selv når til at kunne se og forstå hvad den bagved liggende dybere årsag er til dine blokeringere. når dette er oplevet og erfaret vil det give balance og større harmoni i livet.


MÅLET for samtaleterapi og vejledning hos mig er, at du som klient går fra mig med en større forståelse og dybere indsigter af dig selv som vil styrke dig fremad på din vej.

Healing/Jin Shin Jyutsu

Healing kan opløse stivnet energier som påvirker og skaber blokeringer i det fysiske, følelsesmæssige og mentale, hos alt levende. Samtidig vil det også have en effekt og virke helbredende på fysisk skade og smerter.

Gæstebog

I min gæstebog kan du læse tidligere klienters oplevleser samt udtalelser fra sessioner hos mig.
 

Klik på linket herunder for at komme til gæstebogen.

Energimedicin 

styrker immunforsvar, kredsløb, lymfesystem og åndedræt. 

giver overskud og energi til kroppen. 

Lindre fysisk smerte, følelsesmæssig uro.

balancere kroppens energier gennem en merdianpåvirkning. 

Bookning af tid til session, workshop og andre ydelser

Ønsker du at booke en session hos mig, kan du her booke dig direkte ind i min kalender eller kontakte mig på mobil nummer. +45 2061 7614

Navn:
Mobilnr.:
Mail:
Evt. besked:


Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du med jævne mellemrum ønsker at modtage information om kurser, workshops, fjernhealing samt hvornår jeg er i dit nærområde for at give sessioner.

 

Navn:
Mail: